پرورش جوجه های گوشتی 

هدف اصلی از راه اندازی مزرعه پرورش جوجه های گوشتی و کسب درآمد از طریق فروش گوشت آنها است. انباری بزرگ و مجهز، خوراک کافی، واکسیناسیون به موقع و غیره.

یکی از نیازهای هر پرنده و تامین این نیازها منجر به رشد سالم تمامی اعضای گله می شود، اما نکته مهمی که در مورد جوجه های گوشتی باید به خاطر داشته باشید این است که همیشه غذای فراوان تهیه کنید .

هرکسی که بخواهد با ایجاد مزرعه جوجه‌های گوشتی در این زمینه فعالیت کند، به دلیل بهبود مستمر ژنتیکی در نرخ تبدیل خوراک، رشد سریع و عملکرد بالای افزایش وزن، نیاز به مدیریت صحیح تغذیه جوجه‌های گوشتی دارد.

اگر این مدیریت به خوبی انجام نشود، مرغ ها دچار اضافه وزن، کم تولید تخم و نقص باروری و تولید مثل می شوند. افزایش وزن جوجه های گوشتی در طول دوره رشد باید با کنترل مصرف خوراک محدود شود تا مشکلات تولید مثلی در جوجه های بالغ به حداقل برسد.
پرورش مرغ گوشتی

خرید تخم نطفه دار مرغ گوشتی

هدف تولید تخم‌مرغ نطفه‌دار است.

هر کسی که علاقه مند به راه اندازی یک مزرعه جوجه های گوشتی است باید بداند که اگر جوجه های گوشتی آنها در تولید تخم های بارور شده خوب باشند، کسب و کار آنها پایدار خواهد بود.

تخم‌های نطفه دار تعداد جوجه‌های پرورش‌یافته در مزرعه را تعیین می‌کنند و یک تخم بارور نشده  برای مدیر مرغداری ارزشی ندارد.

مرغ گوشتی

اگر سطح پرورش و تولیدمثل و به طور کلی تولید تخم‌های بارور شده کاهش یابد، احتمالاً تعداد جوجه‌ها در مزرعه کمتر از حد ایده‌آل خواهد بود و این بدان معناست که نمودار کسب‌وکار شما کاهش خواهد یافت و اینجاست که باید فکر کنید. در مورد ایجاد تغییرات اساسی برای بهبود وضعیت خود

گرفتن تخم نطفه دار سخت تر از آن چیزی است که فکر می کنید. عوامل بیرونی مانند سن مرغ و خروس های پرورشی، روش های مدیریت گله، نوع خوراک، کیفیت مایع منی و … بر تعداد تخم های تولیدی تاثیر بسزایی دارد و هر چه به این موارد بیشتر توجه شود، بازدهی تولید و تکثیر تخم را افزایش می دهد. افزایش دادن. درک عملکرد تخمدان مرغ، اثرات تغذیه، سن و ژنتیک برای تولید تخمک های بارور با باروری بالا بسیار مهم است.

به طور کلی پرورش دهنده ای که با حمایت از مرغداری سعی در افزایش راندمان تولید گوشت خود دارد باید به تعداد تخم و تعداد جوجه های گوشتی توجه کند تا کسب و کار خود را بهبود بخشد.

نیازمندی‌های مرغداری گوشتی

بیشتر مرغداری ها از چوب یا فلز ساخته شده اند و کف آن از خاک مخلوط با خرده چوب، پوسته بادام زمینی، ماسه و غیره ساخته شده است.

در حال حاضر از طرح های سقف دو لایه برای ساخت مرغداری های گوشتی استفاده می شود و این مدل سقف باعث بهبود تهویه و کاهش هزینه های گرمایشی می شود. این نوع سقف باعث کاهش ارتفاع سقف می شود که در این صورت استفاده از تجهیزات لازم برای افزایش یا کاهش دمای داخل محوطه آسان تر می شود.

اگر می خواهید جوجه گوشتی شما به خوبی رشد کند، باید دمای مناسب را برای محل زندگی آن فراهم کنید. تابستان نقش مهمی در افزایش کارایی و رشد مالی کسب و کار شما دارد. جوجه ها تا روز 14 نمی توانند دمای بدن خود را حفظ کنند و در این مدت به محیطی گرم نیاز دارند، بنابراین بهتر است دمای زمین بین 85 تا 90 درجه فارنهایت حفظ شود. سیستم های گرمایشی مانند بخاری، لوله و … وجود دارد که با قرار گرفتن در زمین باعث افزایش دمای خاک می شود. از طرفی هوای گرم سبک‌تر از هوای سرد است، بنابراین دمای سقف جوجه‌های گوشتی بیشتر از دمای پایین است و استفاده از هواکش‌ها آفتاب و سرما را با هم مخلوط می‌کند.

هوا نیز یکی از موارد مهم  برای نگهداری جوجه ها است و هوای تازه را به داخل می آورد و گرما، رطوبت و گازهای غیر ضروری را دفع می کند. یک سیستم خنک کننده معمولی شامل یک فن، ورودی هوا، سیستم گرمایش و سیستم خنک کننده است.

تغذیه مرغ گوشتی

به منظور ادامه تولید تخم و جوجه های گوشتی در چرخه بعدی، پرورش دهندگان باید با برنامه ریزی دقیق و منظم به پرندگان تغذیه و نورپردازی کنند. یکی از عوامل موثر در موفقیت تخم گذاری و جفت گیری، مصرف مواد مغذی است.

مرغ گوشتی باید با رژیم غذایی پر پروتئین تغذیه شود و رژیم غذایی با پروتئین 22 درصد حاوی اسیدهای آمینه است که از رشد سریع پرنده حمایت می کند و به وزن ایده آل در بازار کمک می کند.

جوجه‌های گوشتی برای چهار هفته اول زندگی خود به استارتر مخصوص مرغ گوشتی نیاز دارند. این خوراک اولیه باید حاوی حداقل 20 درصد پروتئین (ترجیحاً 23 درصد) باشد. پس از هفته چهارم باید خوراک با محتوای پروتئین 19 درصد مصرف شود.

اغلب خوراک های استارتر حاوی مواد دارویی خاصی هستند که از عفونت کوکسیدیایی جلوگیری می کند، بنابراین قبل از کشتار مرغ‌های گوشتی طی یک دوره خاص با کنار گذاشتن این نوع خوراک، از حذف این مواد دارویی از گوشت مرغ اطمینان حاصل کنید چون عرضه چنین گوشت‌هایی باعث خدشه‌دار شدن اعتبار مرغداری گوشتی شما می‌شود.

دسترسی مرغ گوشتی آب

جوجه‌های گوشتی باید همیشه به آب شیرین دسترسی داشته باشند و تهیه یک ظرف آبخوری مناسب باعث راحت نمودن آب‌رسانی به آنها می‌شود. برخی از دستگاه‌های آب‌خوری ازیک‌طرف به مخزن آب متصل هستند و هنگام کم شدن آب ظرف، آب بیشتری از مخزن جاری می‌شود و ظرف از آب پر می‌شود و به‌این‌ترتیب جوجه‌ها بدون آب نمی‌مانند.

مرغ گوشتی

خرید تخم نطفه دار مرغ گوشتی

6 نیاز مهم در محل پرورش مرغ گوشتی

1- تهیه آبخوری برای مرغ های گوشتی

2- تهیه دانخوری برای مرغ های گوشتی

3- تغدیه مرغ های گوشتی

4- سرمایش و گرمایش مکان پرورش مرغ گوشتی

5- نوردهی مناسب مرغ گوشتی

6- تهویه سالن نگهداری مرغ گوشتی

 خوراک‌هایی با ۲۲ درصد پروتئین حاوی آمینواسیدهایی هستند که از رشد سریع پرنده پشتیبانی می‌کند و به آن کمک می‌کند که وزن خود را به وزن ایده آل برای بازار برسد. جوجه‌های گوشتی برای چهار هفته اول زندگی خود به استارتر مخصوص مرغ گوشتی نیاز دارند.

نژادهای مرغ گوشتی 

نژاد مرغ هایی مانند کوشین کورنیش و پلیموت راک سفید،لانگشان ،و نژادمرغ های هیبریدی مانند مرغ راس ، کاب، آرین و پلاس  جزء مرغ های گوشتی برتر هستند.

مدت زمان پرورش مرغ گوشتی

مدت دوره پرورش مرغ های گوشتی صنعتی 45 روز میباشداست. ولی مرغ های محلی به در ۶ ماهگی به سن کشتار می رسند.

نکته مهم در زمان تهیه جوجه های گوشتی 

یکی از مهم ترین اصول پرورش مرغ های گوشتی، تهیه جوجه­ ها از گله سالم می باشد. قبل از خرید اطمینان پیدا کنید که مرغ مادرمبتلا به بیماری نباشددر غین این صورت سرمایه شما نابود میشود..

شرکت جوجه کش بزرگترین تولید کننده دستگاه های جوجه کشی صنعتی و خانگی در ایران می باشد.و بزرگترین عرضه کنننده تخم نطفه دار طیور و پرندگان زینتی می باشد.جهت خرید انواع تخم های نطفه دار و دستگاه های جوجه کشی خانگی و صنعتی با کارشناسان ما تماس بگیرید.